Πραγματοποιήστε ασφαλείς, αποτελεσματικές και αυτόνομες λειτουργίες drone με τα Flinks

Πολλαπλοί τύποι Flinks για τις μοναδικές σας λειτουργίες

Ενσωματώστε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ή λύσεων, εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των προκατασκευασμένων Flinks

Ενσωματώστε λογισμικό επεξεργασίας βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία χαρτών υψηλής ανάλυσης, μοντέλων επιφάνειας και 3D και αναφορών προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένες εφαρμογές 

 

Πώς λειτουργούν τα Flinks

Κάντε το FlytBase το κεντρικό σύστημα για όλες τις εφαρμογές σας. Συγχρονίστε αυτόματα δεδομένα από άλλες εφαρμογές, εκτελέστε αποστολές και διασφαλίστε συνεπείς πληροφορίες για βελτιωμένη απόδοση στις λειτουργίες του drone σας. Πραγματοποιήστε ασφαλείς, αποτελεσματικές, αυτόνομες λειτουργίες drone με τα Flinks της FlytBase.

adesco-favicon

Adesco Flinks

Η Adesco έχει αναπτύξει το δικό της Flink με τα universal GPRS/LTEM communicators που διαθέτει. Οι συσκευές είναι πλήρως συμβατές με όλες τις κεντρικές μονάδες συναγερμού της αγοράς! Όταν δημιουργηθεί ένα σήμα συναγερμού, η συσκευή GPRS/LTEM «διαβάζει» από την κεντρική μονάδα συναγερμού το συγκεκριμένο σημείο/περιοχή/ζώνη που δημιουργήθηκε και μέσω του λογισμικού Flytbase δίνει εντολή στο drone να κατευθυνθεί αυτόματα στο σημείο ενδιαφέροντος και να εκτελέσει την προκαθορισμένη αποστολή του ή τις ενέργειες που επιθυμεί ο χειριστής του.

© Copyright 2023 - ADESCO Official Website. All rights reserved. | Developed by